Νέα Συνεργασία της Aricon Pharmaceuticals και της Avizor International

Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με τη DEMO ABEE, με την ολοκληρωμένη σειρά “New Sept”, προχωράει σε μια ακόμη σημαντική στρατηγική συνεργασία.

Συγκεκριμένα, η Aricon Pharmaceuticals PC (σε συνεργασία με την Oanis PC), αναλαμβάνει τη διάθεση και προώθηση, στην ιατρική κοινότητα και στα φαρμακεία, των οφθαλμολογικών σκευασμάτων της ισπανικής εταιρίας Avizor International.

Η Avizor είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων οφθαλμικής υγείας. Με έδρα και κέντρο παραγωγής τη Μαδρίτη και με εξαγωγές σε περισσότερες από 85 χώρες, σήμερα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να αναδειχθεί ως παγκόσμια δύναμη στον κλάδο της φροντίδας των ματιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφή στο Newsletter

Δαναών 102, Ίλιον

210 2633145

info@aricon.gr

35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του φαρμάκου, μας έδωσαν το κίνητρο και το όραμα για την ARICON! Με «όπλο» την επιστημονική μας κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της Υγείας, αποσκοπούμε στην παροχή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών, εστιάζοντας στον άνθρωπο και καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες του!

Copyright © 2023 ARICON Ι.Κ.Ε. All Rights Reserved.

Add to cart