Δαναών 102 Ίλιον +30 210 26 33 145 info@aricon.gr

  • Home
  • Ποίοι Είμαστε

Είμαστε Όλοι Εσείς!

Το Όραμά μας

35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του φαρμάκου, μας έδωσαν το κίνητρο και το όραμα για την ARICON! Με «όπλο» την επιστημονική μας κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της Υγείας, αποσκοπούμε στην παροχή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών, εστιάζοντας στον άνθρωπο και καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες του!

Η Αποστολή μας

Με «σημαία» μας το τρίπτυχο Ασφάλεια, Ποιότητα & Οικονομία, αποστολή της Aricon είναι να προσφέρει τόσο στον καταναλωτή όσο και στον επαγγελματία υγείας, ποιοτικά φαρμακευτικά σκευάσματα, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους φαρμακευτικούς οίκους Ελλάδας και εξωτερικού.

Η Ιστορία μας

Η ανάγκη για προσφορά, η επιθυμία για δημιουργία και φυσικά η δέσμευση για παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών στον καταναλωτή, συνδυάστηκαν και συνέβαλλαν στη δημιουργία της Aricon. Μια νεοσύστατη, ελληνική, φαρμακευτική εταιρία που πυλώνες της αποτελούν σημαντικά στελέχη με πολυετή και αξιοσημείωτη εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου. Μέσα από προκλήσεις και δυσκολίες, αποφασίζουν να προσφέρει ο καθένας το «λιθαράκι» του, ώστε να «χτίσουν» μια εταιρία που κύριος στόχος της θα είναι η ειλικρινής και αξιοπρεπής εξυπηρέτηση του ανθρώπου.


Subscribe To
Our Newsletter